Verdens lykkeligste

Projekt Faux Fur by me

Skærmbillede 2016-10-04 kl. 17.18.45 snadra

Billederne er lånt fra Munthes hjemmeside og Blog by Sandra

Altså wauw. Har du set Munthes jakker designet af bloggere? Jeg vil have dem alle sammen. Men de koster over 3000 kr og på ingen måde, det kommer til at ske. Ikke når min baby gylper på alt og alle, ikke når vi sparer sammen til en USA-tur, og ikke når jeg selv kan lave en ligeså fin jakke til meget færre penge selv. I think. Vi får se om det går. Jeg tænker altid, at hvis kvinder kunne sy deres eget tøj i gamle dage (helt uden at spørge google om hjælp eller læse blogs), så må jeg også kunne lære det. Det er generelt et princip, jeg bruger meget. For eksempel når det gælder at føde børn (I did it! Med masser af hjælp fra netdoktor, mommyblogs og lidt Dian), lave mad (ingen siger, at maden smagte godt i gamle dage) og leve med den samme mand hele livet (den her tror jeg også holder!)

Wish me luck med jakken! I mellemtiden vil jeg beundre de allerede eksisterende jakker og visualisere, at det hele lykkes. Og at jeg ser ligeså godt og ligeså solbrun ud i min jakke!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens lykkeligste