Gravid og aktiv, sådan samtidigt

Skab noget for din og verdens skyld

creative

Jeg kunne bruge en hel dag med næsen i instagram, Obamas selvbiografi, Berlingske eller rejseblogs. Det er også delvist okay. Jeg lærer noget om verden og får vendt tanker – wow Obama er reflekteret, iøvrrigt, han er på et helt andet niveau. MEN, uanset hvad jeg ser og læser, er det ikke andet end forbrug. Jeg har ikke skabt noget, bidraget med noget, gjort noget.

Modsætningen til forbrug af medier, må være at udnytte sin tid til at skabe noget. Whatever that may be. Bygge et bord, lave aftensmad til dine venner, skrive en bog, starte en virksomhed. Så er der folk, der bilder sig selv ind at de ikke ejer en kreativ knogle i kroppen. Selvfølgelig gør de det, de er jo mennesker. Vi er skabt kreative. I Guds billede, hvilket vil sige, at vi ligner ham. Han er skaber, vi er skabere. Jeg tror det er enormt vigtigt for os selv og verden, at vi gør det vi er skabt til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid og aktiv, sådan samtidigt