Derfor kan du roligt spise rødt kød
Billederne er fra vores business- and pleasure ferie i Nice med Slanke App.
“Fra idag vil jeg leve sundt. Åh, men må jeg så ikke spise røde bøffer mere?” Det ville være en deal-breaker for en hel del af mine venner.
Rødt kød er blevet skældt ud for slemme ting. Kræft, forhøjet LDL-kolesterol, hjertekarsygdomme. Men store befolkningsundersøgelser i Europa og Nordamerika viser, at rødt kød med fordel (og med glæde) kan være en del af en sund balanceret kost. Det er bare vigtigt at skelne mellem rødt uforarbejdet kød og rødt forarbejdet kød. Der er ingen sammenhæng mellem indtaget af uforarbejdet kød og død, heller ikke hverken hjertekarsygdomme eller kræft.
Ikke alene er det røde, uforarbejdede kød ikke sundhedsskadeligt. Det er tilmed gavnligt. Det indeholder protein som kroppen let kan optage, mikronæringsstofferne jern, zink, selen, kalium, B-vitaminerne B6 og B12 og omega-3 fedt. Det var altså otte gode grunde til at forkæle dig selv med en god bøf i aften.
Hvis du vil have Slanke App-artikler i din Facebook feed, kan du følge Slanke App her og finde app’en i App Store.
griner