Skab noget for din og verdens skyld

New on the Blog

 

newgirl

Velkommen til min blog, hvor er jeg glad for du klikkede forbi. På bloggen her kan du forvente, noget om:

Baby Jordan, som sparker i min mave lige nu. Til start september får vi ham at se.

Politik, jeg er liberal, lykkeligt liberal. Først var jeg socialdemokrat, så var jeg i vildrede, så kom Alternativet og jeg stemte på dem til valget, og SÅ så jeg lyset. Sådan føltes det at blive liberal! Som om jeg havde set det sande, det gode for mennesker. En tung socialistisk byrde og en ideologi jeg aldrig helt kunne få til at være sand eller god eller retfærdig, blev løftet fra mine skuldre.

Sundhed og Ernæring, som jeg læser på 2. semester. Sundhed er jo det vildeste begreb, der også dækker over fysisk aktivitet, livskvalitet, samfund, sociologi og psykologi.
Når jeg ikke er gravid, er jeg iøvrigt veganer (med undtagelse af fisk og æg), lactose- og glutenintolerant.

Rejser, min yndlingsbeskæftigelse. Særligt det franske. Vi planlægger så småt at flytte til Monaco om et par år, hvor skulle en frankofil liberal ellers leve?

Filosofi, som jeg læste et par semestre af sidste år. Det var mit dannelsesår, der åbnede for en masse etiske, eksistentielle og politiske spørgsmål.

Æstetik, det er ikke kun det indre der er vigtigt. Skønhed gør verden bedre.

Jeg håber vi ses!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skab noget for din og verdens skyld