Bebrejder du dig selv eller verden?

Gravid og aktiv, sådan samtidigt

motion gravid

Jeg har ramt uge 24 i min graviditet, og endelig fået lidt energi tilbage. Det er helt vidunderligt, jeg føler jeg har fået mig selv tilbage. De sidste måneder har min krop været en babymaskine, et graviddyr, der gerne sov 20 timer dagligt. Uge 23 og nu uge 24 er udmattelsen endelig på vej væk. Desværre siger de kyndige, at gravide har det godt i uge 12 til uge 25. Haha, jeg føler mig snydt!

Gennem hele min graviditet er jeg fortsat med at danse, og den seneste uge har jeg fået en god morgenrutine med en løbetur og energi til at sige ja til aktiviteter som basketball og cykelture. Jeg er cheerleader for min kærestes football hold, Razorbacks. De er Danmarks bedste, så hvis I er i Vejle, er en kamp en eftermiddag værd. Vi cheerleader for dem, jeg er dog lige stoppet og følger kampen fra sidelinjen. Jeg danser stadig og kommer til alle træningerne, men det ville se skørt ud med en gravid cheerleader. Lidt for stereotypt, high-school-16-and-pregnant-the-cheerleader-and-the-footballplayer-agtigt, haha. Ej, jeg er 21 og han er 24, men alligevel.

Løbeturen er kortere end sædvanligt, mest fordi jeg skal hjem for at tisse. De der knibeøvelser virker ikke endnu. Heldigvis sover vores lille dreng, når jeg løber, så han sparker ikke mod min blære. Jeg tror bevægelsen, når jeg løber/går/danser vugger ham i søvn, han er så sød. Hvis I mangler motivation til løbeturen, skal I bare flytte til Vejle. Her er skønne parker, skovstier, strand og en charmerende bymidte. Det bliver tit til en lille instagrampause.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bebrejder du dig selv eller verden?