Fødsel: Jeg gjorde det!

Inspiration: Phelps og en god bog

skaermbillede-2016-11-26-kl-13-21-22 skaermbillede-2016-11-26-kl-13-20-58 skaermbillede-2016-11-26-kl-13-36-35 skaermbillede-2016-11-26-kl-13-36-46

Jeg er en sucker for andre menneskers inspirerende historier. Jeg lapper det i mig og jeg tror det gør mig til et bedre menneske. Det gør mig glad, giver mig håb og får mig til at tro på andre mennesker og på mig selv. Her er et kvarters interview med Michael Phelps, kongen af svømning. Når jeg har set ham til OL, har jeg fået indtrykket af den her sjove, stærke mand fuld af selvtillid, overlegen og legende, som en Usain Bolt. Men jeg tror vi alle sammen engang af og til kæmper med tankerne om, hvorfor vi er her og hvad meningen er med det hele. Og ikke engang en masse guldmedaljer er nok svar på, hvad meningen med ens liv er. I hvert fald kæmpede Phelps også med de tanker. I interviewet fortæller han om sine ups and downs, og hvordan han kom igennem det og endda lever lykkeligt nu.

En af de ting der hjalp ham, var bogen “What on Earth am I here for?” af Rick Warren. Det er den bog jeg har læst mest i, jeg læser lidt hver morgen. Jeg købte den for to-tre år siden i Sydkoreas lufthavn og havde et par intense sidste dage på Fiji, hvor jeg begravede mig i den. Den sætter virkelig tanker igang, og jeg vender hele tiden tilbage til den, for jeg tænker, at hvis jeg forstår og virkelig reflekterer over det hele og handler derefter, så er jeg kommet rigtig langt. Jeg er stadig langt derfra, men jeg fortsætter.

Hvis der er noget, jeg vil tage med fra Phelps, så er det at gøre det bedste med det jeg er blevet givet af evner, turde gøre det jeg elsker at gøre og være der for dem omkring mig. “I’ve lived. And in the end of the day, that’s all that matters.”

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødsel: Jeg gjorde det!