New on the Blog

When we get those bachelors…

monaco

Billederne er lånt og savlet over hos Google

Vi er glade for Vejle. Det er en dejlig by, tilpas lille til at selvom vi bor i centrum, kan vi stadig gå til strand, skov og alle vores venner. Stor nok til at der er gode transportmuligheder, en Matas på hvert gadehjørne og spændende caféer og tøjbutikker åbner stadig. Det er en dejlig by for en ung familie. Men, det er jo Danmark. Pissekoldt, gråt, fladt. Ingen bjerge, ingen politikere at være stolte af og ingen ambitioner. Groft sagt.

Monaco derimod. Skønhed overalt, både naturligt og menneskeskabt, selv sproget er smukt. Folk fra hele verden. Ingen indkomstskatter, men et lille velfungerende samfund, liberalisme i sin bedste form. Dejligt klima året rundt, klipper, strand og smukke øer. Tæt på Nice og Italien. Tænk at sådan et vidunderligt sted ikke er længere væk fra vores venner og familie i Danmark. Da tanken først slog mig, var det besluttet. No going back, når jeg først har fået idéen om Monaco. To et halvt år, så er vi begge færdige og frie til at rejse. Á plus tard, Monaco!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New on the Blog