Jeg sagde YES

Fødselsdagsforberedelser og gaven

skaermbillede-2017-08-15-kl-21-52-01

Den 31. august, årets sidste sommerdag, har vores Jordan sin allerførste fødselsdag. Vi (jeg) kan ikke vente. Vi er så småt i gang med foreberedelserne, og har inviteret til fødselsdag for familien og en fødselsdag for venner. På den måde har vi plads i lejligheden og tid til at tale med alle. Det bliver en rigtig børnefødselsdag med pandekagelagkage, balloner og skattejagt i den skønne, hemmelige park tæt på os. Mig og Dian aftalte hver især at købe en gave til Jordan ligesom vi gjorde til jul. På den måde kan vi også overraske hinanden. Men nu er Jordan heldigvis så stor, at han også selv får noget ud af gaver. Han smiler kæmpestort, kigger med stjerner i øjnene og griner til sine gave, hver gang han får en. Af mig får han fingermaling og et billedealbum fra Lilliputiens. Det er virkelig et cute album af stof, det ligner en lille drage med en stjerne. Vi har et vennepar hvis lille pige ELSKER sit album, og da hun lærte at tale sad hun ofte og kiggede i det og sagde “mig, mig, mig” om alle billederne, uanset hvem der var på. Jeg tænker, at fylde albummet efter fødselsdagsfesterne – så har jeg en masse gode billeder derfra, som han kan få glæde af.

Læs også hvad vi ønskede os til jul her. De fleste af tingene fik eller købte vi selv, og han er særligt glad for dinobilerne, de har været med ALLE VEGNE.

Læs også om da Dian friede lige her. Spoiler alert: jeg sagde ja!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg sagde YES