Babys første flyvetur

Første dag i vuggestue

skaermbillede-2017-08-07-kl-20-42-56 skaermbillede-2017-08-07-kl-20-41-20 skaermbillede-2017-08-07-kl-20-41-49 skaermbillede-2017-08-07-kl-20-41-31 skaermbillede-2017-08-07-kl-20-40-49 skaermbillede-2017-08-08-kl-00-17-10Mit hjerte svulmer over af stolthed. Jeg var lige ved at revne da jeg gik med Jordan fra vuggestuen efter halvanden time. Han havde taget den til sig med det samme. Der gik ikke to sekunder før han drønede stuen rundt, skulle rundt mellem alle pædagogerne, børnene og legetøjet, selvfølgelig. Det hele blev udforsket. Han grinede til pædagogerne, ville være med i det de andre børn lavede, pegede på alt og skreg af begejstring. Jeg var så glad for at se, hvor godt tilpas han var der.

Og så var jeg virkelig lettet. Jeg ved ikke, hvad jeg havde forventet. Men jeg synes ét barn er meget, så jeg kunne ikke forestille mig, hvordan vuggestuen ville få plads til 80 børn, på en måde hvor der var trygt og overskueligt, og hvor alle blev set og hørt. Men det er muligt! Der var så “småt”, roligt og hjemligt. Alle børnene blev set, leget med og personalet tog sig god tid til det hele. Ingen havde travlt, og vi blev taget rigtig godt imod. Ligesom Jordan, faldt jeg også helt på plads, da vi kom ind. Pædagogerne og medhjælperne er LIGE sådan nogle søde, rolige, venlige, sjove, kloge, seje mennesker jeg gerne vil omringe Jordan med. Det var egentlig det vigtigste!

Jeg ved godt, at han nok skal reagere på et tidspunkt. Men det er okay. Nu ved jeg at han er et rigtig godt sted og at han trives godt der allerede. Jeg tror også jeg har lidt nemmere ved hele den her adskillelsesproces, både fordi jeg jo ikke har haft barsel og fordi han kun kommer til at være der 5 timer dagligt (1,5 af dem er endda en lur). Jeg læser ernæring og sundhed som selvstudie og det har i eksamensperioder betydet at Dian har gået laaaaange ture med Jordan, så jeg kunne få hamret igennem. Det fokus på andre ting end Jordan, tror jeg følelsesmæssigt har været godt for mig. Jeg lærte at overlade ham til andre og at udnytte den smule tid jeg havde for mig selv – jeg ville jo ikke nå noget som helst eksamen, hvis jeg hele tiden bekymrede mig for eller savnede lille tut. Og så er der de korte dage. Det ville hands down knuse mit hjerte, hvis jeg ikke så Jordan fra kl 8 – 17. Jeg ved godt at ikke alle har muligheden (og måske ombestemmer jeg mig senere), men lige nu vil jeg bare nyde tiden med ham. Han elsker andre børn, så selvfølgelig skal han i vuggestue, men jeg vil også lege med ham haha. Så dagene bliver fra kl. 7 – 12. Så kan jeg forhåbentlig nå i fitness, at læse og stadig få en eftermiddagsudflugt med Jordan og læse noget mere, når han skal have en lur igen. Nu må vi se, om jeg kan få Jordan med hjem så tidligt, han protesterede en del og skulle lokkes med bananer og legetøj i dag haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babys første flyvetur