Movie Therapy

Spiritual Journal

asiron

Jeg tror at alt det vi oplever, skal lære os noget. Måske ikke lige i øjeblikket. Men det ville være spild af sorg og smerte ikke at tage ved lære af den. Dermed ikke sagt at “der er en mening med alt” og at der er en god grund til at alt det onde i verden sker. Det tror jeg overhovedet ikke. Ondskab er hverken godt eller nødvendigt. Men ondskab findes, for mennesker er uperfekte og verden er uperfekt. Og når det sker, kan vi lære noget af det.

Det lyder enormt kliché-agtigt, men jeg blev mindet om hvad der er virkelig vigtigt efter terrorangrebet (som jeg skrev om her) i Nice. Kærlighed. Kærlighed til Gud og kærlighed til min familie, mine venner og alle andre jeg kender og  ikke kender. Kliché, kliché, kliché. Men det er jo tusind gange vigtigere end mit studie, mine fremtidsplaner og ambitioner, vores kassekredit og størrelsen på mine lår. Og jeg er glad for at lære det i en alder af 21. Derfor har jeg besluttet mig for at føre en åndelig journal her på bloggen. For at tage ved lære af det jeg oplever og ikke glemme det.

Når jeg deler den med jer her, er det fordi man ikke kan være åndelig alene. Man kan ikke have åh så meget kærlighed til verden og alle mennesker – for sig selv. Man må være sammen med andre, dele det med andre. Og biblen siger at “a warning given by an experienced person to someone willing to listen is more valuable than jewelry made of the finest gold.” I stedet for konstant at fejle og tage ved lære, forsøger jeg at lære fra andres oplevelser, og vil derfor også gerne dele mine egne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Movie Therapy