Søndagsinspiration

Kan jeg stadig have venner?

skaermbillede-2017-08-20-kl-15-40-47

Nogle af mine venskaber er fortsat helt naturligt efter jeg blev mor. Vennerne tvang sig ind i mit liv, og det var de nødt til, for jeg havde rigeligt i baby haha. Med et andet menneske klinet til kroppen 24 timer i døgnet, havde jeg mere lyst til bare at være mig selv end at være social haha. Det tillod de heldigvis ikke! Andre venskaber er gledet lidt ud, fordi jeg ikke vidste, hvordan jeg kunne være med til de samme ting med baby. Fx plejede jeg at gå i kirke om søndagen og ud at spise med de andre bagefter. Men så er der overstimuleret baby, træt baby som ikke kan sove, baby der skal ammes med bryster over det hele og skiftes, og hader sin barnevogn og græder, og det virkede helt umuligt!

MEN så så jeg et billede på facebook af en gruppe af mine venner på stranden med en baby. Jeg havde helt glemt, at jeg ikke er den eneste i verden som har en baby haha. Hvis de kan, så kan jeg også tænkte jeg. Og så begyndte jeg at engagere mig lidt mere, gå mere ud og vænne mig til at tage en ting ad gangen. Se om den går. Og sige til mig selv, at det er okay, hvis den ikke går. I mit hovede var jeg slet ikke den samme længere, og problemerne med en baby virkede endeløse. Det var helt vidunderligt at komme tilbage og opdage at jeg stadig er mig, at jeg stadig kan hygge mig og at Jordan endda gør det hele endnu hyggeligere. Jeg ved ikke, hvad jeg var så bange for. Men det hele er nyt og vildt, og jeg skulle lige lære det og finde mig selv i det hele.

Læs også om et nyt kapitel for os Jordans vuggestuestart her: første dag og anden dag og første dag alene!

Læs også om hvad min ammehjerne gerne vil have

og ammehjernen i Nordea

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagsinspiration