Storhedsvanvid

Amme-hjernen i Nordea

skaermbillede-2017-01-26-kl-12-03-41

Jeg går aldrig i banken igen. Jordan på fem måneder kunne have gjort det bedre end mig! Jeg gik derned og jeg skulle bare vise ID. Dian havde allerede været til møde dernede og sendt tusind dokumenter, for at vi kunne få en fælles konto med to kort. Og altså kun én konto, i alt. Det skulle være nemt, nemt, nemt, ingen overførsler, det fulde overblik. MEN så spørger den søde bankmand:

“Hvad er din kærestes CPR-nummer?”

(Og det skal man jo kunne huske, i hvert fald de første cifre, fødselsdage er vigtige)

“Æh, 19.08.31…jeg ringer lige om det sidste”

“Du må også hellere høre om det første, det kan vist ikke passe”

“Nårh ja, haha. 19.08.92”

Jeg får Dian i røret: “Hov, det var 19.06.91. Tal er ikke lige mig.”

Det var bankmandens stikord. Han fandt pen og papir frem og begyndte at tegne og fortælle. Om at det var meget bedre med en fælles konto og hver vores konto til egne lommepenge, mens han tegnede fine små kort. Det kan jo være svært at administrere, og hvis man nu ikke tjener det samme. Så han ville på det kraftigste fraråde én fælles konto. Og han var meget venlig og sød og pædagogisk, og formåede ikke at lyde det mindste nedladende, men han troede jeg var idiot. Og selvom jeg insisterede på, at Dian er jo finansøkonom og sidder med budgettet konstant, vi har rigtig godt styr på det,  og har overvejet de forskellige modeller af fællesøkonomi, men vi vil bare have det nemt og vi vil bare have EN, så havde bankmanden stadig sin tvivl og vi kunne jo gennemgå modellerne igen alle tre før der blev skrevet under på nogetHaha. 100 han prøvede at redde Dian fra mig og min talblindhed. Han kunne lige se mig klumpe rundt i en fælles konto og bruge alle pengene uden at fatte en hat. Iøvrigt giver det ikke mening at have hver vores konto, når vi begge er på SU. Så kunne vi få et kort hver, hvor der stod 400 kr på. Resten er fælles pulje regninger, opsparing og baby. Vi har ikke økonomi til at gå ud og svinge hvert vores kort i alle retninger. Haha, så jeg går ikke alene i banken igen.

Til mit forsvar er Jordans CPR 31.08.16, hvorfor det er nemt at bytte rundt i tallene, men det kunne bankmanden jo ikke vide.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Storhedsvanvid