Spiritual Journal

Spiritual Journal: Fred og taknemlighed

asenseDen anden morgen vågnede jeg tidligt med hjertet boblende af taknemmelighed. Jeg takkede Gud for tusind ting! For vores lille baby, for min dejlige kæreste og at jeg elsker ham mere og mere hver dag, for min familie, at vi har det godt, for sommeren, vores lejlighed med højt til loftet og store vinduer, vores smukke by…jeg blev ved indtil jeg faldt i søvn igen. Den taknemlighed og fred gjorde mig så glad. Ikke fordi det er dejligt at være så fuld af tak og fred. Men fordi det viser, at Gud har førstepladsen i mit hjerte.

Vi kan putte mange ting på førstepladsen. Familie og venner, karriere, penge, fodbold eller sjov. Det er alle sammen gode ting. Men de bør ikke være på førstepladsen, de bør ikke være det hele vores liv hviler på, det vi er fuldstændig afhængige af og sætter al vores lid til. For vi kan miste dem alle sammen. Når de er på førstepladsen bekymrer vi os. Når Gud er på førstepladsen har vi fred og taknemlighed, for han griber os når vi falder, har magt når vi er magtesløse, og går med os hele vejen og længere.

Corrie Ten Boom, som overlevede en arbejdslejr under 2. verdenskrig og om nogen oplevede hvor meget vi har at miste, skrev “if you look at the world, you’ll be distressed. If you look within, you’ll be depressed. If you look at God, you’ll be at rest.” 

Læs også mit første indlæg i føljetonen Spiritual Journal her og om et mirakel her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spiritual Journal