First night out

Første tigerspring

skaermbillede-2016-10-27-kl-09-24-27 skaermbillede-2016-10-27-kl-09-24-36  img_5220

skaermbillede-2016-10-27-kl-09-24-47

Det hele kørte virkelig for vores lille familie. Lille Jordan havde en fast rytme og sov trofast tre timer ad gangen, så mig og Dian kunne gå ud at spise sammen og jeg kunne skrive eksamen. MEN SÅ kom tigerspringet. Hvad er det? Det er en brølende tiger, der påstår at være samme søde lille baby. Men du kender din baby og gennemskuer, at det her er ikke din lille engel. Det her er en omklamrende, søvnløs, pjevset og hundesulten tiger. Hans lure gik fra tre timer ad gangen til fem minutter af gangen. Og han insisterede (skreg) på at være i mine arme. Jeg tænkte, det her MÅ være et tigerspring ellers ved jeg ikke!!! Og det var det, det første omkring fem uger efter terminsdatoen. Jeg hentede app’en “Vidunderlige Uger”, for at tælle ned til det gik over og for at læse om det udviklingsspring han gik igennem. Det lettede enormt meget at vide, at der for det første ikke var noget galt, og at det var midlertidigt og at der kom noget godt ud af det. Han kan se længere, er meget mere vågen og opmærksom nu og så kan han smile! Og det er det sødeste i hele verden! Jeg fik tårer i øjnene de første mange gange, fordi jeg blev overvældet af lykke! Åh, vores lille omklamrende, søvnløse, pjevsede, sultne solstråle!

Nu er vi på den anden side, og vi har godt nok stadig mange forfærdelig hårde dage, hvor han hverken vil sove om natten eller dagen og hvor han vil spise konstant, så jeg ikke kan komme ud af døren. Men nu ved vi, at det er midlertidigt og bare fordi idag er en dårlig dag, betyder det slet ikke at i morgen også er det, måske er alt godt om to minutter. Vi har lært, at meget er muligt, selv med en umulig baby! Jeg fik skrevet og afleveret en tolv-siders eksamensopgave, og den blev ligeså god som i “mit gamle liv”, før Jordan. Vi har lært, at vi kommer langt med bare at give ham tryghed, hud-mod-hud kontakt og gå med ham. Og at vi kan slippe afsted med meget – det kan godt være han kun sover fem minutter ad gangen, men hvis et bad tager ti minutter, er det kun een gang man må hoppe ud af badet med shampoo i håret for at trøste. Jaja, vi ser muligheder. Ej, men ligeså hårde nætterne (og dagene) kan være, ligeså stærke føler vi os. Der bliver uddelt flere high fives end der bliver grædt desperate tårer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

First night out