Det er mit liv

Vilje er ikke nok

skaermbillede-2017-11-13-kl-13-29-12

Vi hører tit, at vægttab handler udelukkende om viljestyrke. Om at VILLE det nok. Hvis ikke det lykkes, ville man det bare ikke nok. Men mærk lige efter engang. Passer det virkelig, at du ikke vil tabe dig, være glad i din krop og være den bedste udgave af dig selv? For mange er svaret et rungende nej! Hvorfor er så så svært?

Viljestyrke er en begrænset ressource og du bruger højst sandsynligt det meste af den hver dag, uden at være på slankekur. Derfor oplever mange at der ikke er nok viljestyrke til at holde en streng slankekur. Og hvis de lykkes med at holde den og tabe sig, tager de fleste alligevel det tabte (eller mere) på igen efterfølgende. Overskud og viljestyrke svinger fra time til time. En dårlig nattesøvn, en travl dag, en fest, en ferie – mere skal der ikke til for at vælte alle de gode intentioner.

Det handler derfor om, at vælge en strategi som ikke er så afhængig af viljestyrke. En strategi, som er til at holde. Mad, du godt kan lide. Motion, du godt kan lide. Mad og motion, som passer ind i din hverdag. Skal maden være nem eller kan du godt lide at bruge tid i køkkenet? Og hvad kan din familie godt lide? – Der findes mange sunde, mættende og børnevenlige retter. Skal du gå til motion sammen med andre eller passer det dig bedst at gå i fitness inden arbejde?

Hent Slanke App gratis i App Store. Med vores visuelle kalorietæller, kan du tabe dig og holde vægten, på den måde, der virker bedst for dig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er mit liv