Kan vi tale om grimme tanker?

JA, jeg har tid!

skaermbillede-2017-08-22-kl-09-35-57 skaermbillede-2017-08-22-kl-09-36-08

Jordan er i vuggestue lige nu, og jeg har ræset rundt hele morgenen for at bruge tiden bedst muligt. Bogstavelig talt, jeg har været ude at løbe. Og endda løbe med dårlig samvittighed, fordi jeg følte, der var tusind andre ting, jeg også kunne have brugt tiden på – selvom jeg allerede har nået halvdelen allerede. Altså hvem løber, om morgenen, med dårlig samvittighed? Come on, now.

Det der med at bruge min tid bedst muligt og nå alting hurtigst muligt har taget overhånd for mig. Jeg halser rundt, laver fire ting på én gang, og jeg glemmer at klappe mig selv på skulderen. Når dagen er ovre, ærgrer jeg mig over ting nr. 17 og 21, som jeg ikke nåede på min to-do liste. Dian synes, jeg når en hel masse. Så sent som i går roste han mig for at få ordnet alt muligt. Men hvad er pointen med hele cirkusræset, når jeg selv bare føler mig mere og mere bagud? Jeg glemmer jo helt at nyde det hele undervejs. Jeg synger godnatsange for Jordan med tankerne på alt det jeg skal i morgen. Jeg har stadig sommerferie for søren!!!

Altså det gider jeg ikke mere, at ræse rundt med uret tikkende i nakken. Nu bruger jeg tiden i stedet for at lade tiden bruge mig. Eller det vil jeg i hvert fald begynde på. Så her sidder jeg, på min lille mornumse og skriver et indlæg, fordi jeg har lyst og fordi jeg kan, fordi det er min tid jeg bruger.

Ej, og en anden grund til at tage den med ro: jeg er ikke så megaeffektiv, som jeg selv tror… Jeg nåede hele vejen hjem fra løbeturen, før jeg opdagede, at jeg havde glemt mine nøgler i klapvognen i vuggestuen. Så løbeturen blev lige lidt længere, tilbage til vuggestuen med mig. Og jeg nåede hele vejen derhen, før jeg kom i tanke om at jeg jo havde nøglerne på mig. Godmorgen, ven. Da jeg kl. 5.30 foreslog at Dian tog morgenvagten med vores baby, som tumlede rundt i sengen, svarede han ellers at det var bedst at jeg gjorde det. Jeg “er jo god til det med morgenener, og fungerer godt” haha. Dian får morgenvagten i morgen, og så bliver jeg liggende med lukkede øjne, eller læser en bog eller hvad jeg nu har lyst til, for vi skal nok nå det hele.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan vi tale om grimme tanker?