Hvordan vedligeholder du dit vægttab?

Hvad tror du på?

skaermbillede-2017-08-19-kl-20-40-01

Jeg deler ikke min tro så meget mere, næsten kun hvis folk selv spørger. Nu tager jeg det som en selvfølge, at folk ved at jeg er kristen og at de kan regne med, at jeg vil bede for dem, hvis der er noget. Jeg ved ikke, hvorfor vi ikke taler om hvad vi tror på særlig meget. Altså hvorfor er vi her, hvad er meningen med det hele. Jeg taler hele tiden med venner om uddannelse og drømme for fremtiden. Men for at beslutte hvad man vil bruge sit liv på, må man jo først have en idé om hvad livet handler om – hvad der er det vigtige.

Hvis Gud findes, må han have skabt os, og skabt os med en mening. Det er hos Gud jeg leder efter meningen med mit liv. Jeg tænker ikke at vi alle sammen har den samme mening. Jeg er skabt med nogle evner, noget jeg brænder for, noget jeg synes er sjovt og så har jeg en ordentlig bagage med mig af livserfaringer, ar og skavanker. Alt sammen noget der har formet mig og noget, som jeg kan bidrage med, ligesom alle andre har deres hjertebørn, talenter og erfaringer. Hvis Gud ikke findes og det hele er et stort heldigt tilfælde, så er der ingen mening med noget som helst og det hele er lidt håbløst. Det er virkelig afgørende om Gud findes eller ej.

For mig betyder det i hvert fald forskellen på om jeg står op hver dag med håb eller håbløshed. Og om jeg er fortrøstningsfuld eller fortvivlet, når nogen dør. Jeg er typen, der bekymrer mig ALT for meget. Og det er ikke blevet bedre, efter jeg er blevet mor haha. Jeg ved ikke, hvad jeg ville gøre, hvis ikke jeg kunne bede Gud passe godt på os alle sammen og vide, at han har styr på alt det, jeg ikke kan holde styr på – terror, sygdom, lyn, brand, vuggedød og alt hvad jeg ellers bekymrer mig om. Altså jeg ville slet ikke kunne sove eller gå nogen steder. Når jeg taler med folk, bliver jeg overrasket over hvor mange der tænker. at der måske findes en Gud et sted. Og især, hvor mange der indimellem beder til Gud! Ofte hvis de er ude at flyve eller skal til eksamen haha. Hvad tror du på? Og beder du en bøn i ny og næ?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan vedligeholder du dit vægttab?