Gode vaner, gode dage

Bryllupsfotografen

skaermbillede-2017-08-17-kl-21-00-26skaermbillede-2017-08-17-kl-20-58-08skaermbillede-2017-08-17-kl-20-59-56skaermbillede-2017-08-17-kl-21-01-48skaermbillede-2017-08-17-kl-21-01-07

De smukke billeder er lånt fra Carolina Segres facebook-side – Carolina Segre Photography

Der er to ting, der er afgørende for hvornår vi holder vores bryllup. Den ene er at vi skal have en plads til Brudeløbet i Vejle, hvor vi bor. Det ser så sjovt ud! Jeg har cheerleadet og heppet til det en enkelt gang, og vi plejer at se det hvert år. De kommende brudgomme løber op ad strøget i sponsoreret jakkesæt og cykelhjelm med brudene på ryggen i brudekjole og cykelhjelm. Og de giver den gas, for der er skønne bryllupspræmier på spil – der er altid nogen der falder og slår sig. Vi skal helt sikkert ned om natten og øve os, nu vi bor så tæt på haha. Den anden afgørende ting er, at Carolina Segre skal være ledig til at fotografere vores dag.

Jeg synes hendes billeder er helt vidunderlige. Naturlige, detaljerede, afslappede, smukke. Det enkelte pars personligheder, kærlighed og forhold til hinanden lyser ud gennem billederne. Hun fanger dem lige som de er. Forsøger ikke at skjule det værste og fremhæve det bedste, så man ender med opstillede billeder der ikke heeelt ligner brudeparret. I stedet viser hun hvor vidunderligt smukke de er, lige som de er. Hendes billeder er også enormt stemningsfulde og fortæller et helt eventyr. Jeg tror det er fordi hun bruger tid på at lære brudeparret at kende, høre om deres drømme for brylluppet og følger hele dagen som en ven, der ser brudeparret med kærlige øjne. Hun mødes med folk og tager forlovelsesbilleder som kan bruges til invitationen eller save-the-date kort. Der får hun et indtryk, brudeparret bliver trygge foran linsen og man kan udveksle idéer og drømme. På dagen følger hun parret fra forberedelserne om morgenen til dansen om aftnen. Jeg tænker det må være noget helt særligt at have billeder af stemningen blandt veninderne mens der sættes hår, bedstemor der retter brudekjolen til og alt, alt det andet. Alle de små, vidunderlige ting. Jeg kan ikke vente.

Læs også om den dag Dian fik ondt i knæet her – spoiler: jeg sagde JA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode vaner, gode dage